Pasta with fresh fava beans and cannelloni
Eccomi di rientro da un bel ponte in Toscana, a Castiglioncello , dove abbiamo incontrato dei vecchi amici di mio marito; il tempo non è stato proprio splendido, ma un tuffo siamo comunque riusciti a farlo ...........Ecco qualche scatto per voi.
Ed ora passiamo alla cucina.......con un buon piatto di pasta alle fave.
Ingredienti:
500 g di fave
250 g di pasta mista
olio extravergine di oliva
cipolla
peperoncino
prezzemolo
1 l di acqua
Procedimento.
shelling beans, depriving them of the outer skins, and wash them as you see in the picture.
Bring 'water to a boil.
Sauté in a pan of 'oil with a finely sliced \u200b\u200bonion, add beans, cook on low heat a few minutes and then add the' water. Bake for about 30 minutes.
Once cooked, add salt and mix 2 / 3 of the beans. If necessary add a bit of 'water to the beans, add the pasta.
When the pasta is al dente, season with salt and pepper, add a sprinkling of grated parmesan, chopped parsley, leave for a few minutes and then serve.
0 comments:
Post a Comment